IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Сирени: Кои са четирите най-съблазнителни зодии?

8 октомври 2022 19 30

Вижте дали сте сред тях

Снимка: Istock

В древната митология Сирените са били морски нимфи, чиито сладки гласове имали почти „хипнотичен ефект“, който им позволявал да омагьосват заблудените моряци и да ги примамват в морските дълбини. И без да навлизаме в митологията е ясно, че сред жените винаги е имало такива, които могат умело да манипулират мъжете да се влюбват в тях от пръв поглед. А професионалните астролози са убедени, че предразположението към този магически чар се крие в наталната карта.

По-специално си струва да обърнете внимание на Венера, която е отговорна за романтичните връзки и отношенията. Ако имате тази планета, разположена в знаците на Телец и Везни (управлявана от самата Венера), тогава най-вероятно имате заложби на жена, която може да завладее всеки мъж.

Важно е и положението на Марс, което е пряко свързано с плътските аспекти на живота – секс, чувственост. Ако в наталната ви карта тази планета е в Лъв, смятайте, че сте ударили джакпота. Лъвовете се управляват от петия дом на удоволствията, така че са изключително страстни и не се страхуват да изразяват открито желанията си, което въздейства магнетично на другите.

Ето и кои са зодиите, които могат да омагьосат всеки мъж.

Телец

Телците, управлявани от Венера, са в състояние да създадат специална атмосфера около себе си. Тяхната способност да карат другите да се чувстват комфортно е това, което прави тези романтични земни знаци толкова очарователни. Те могат без усилие да съблазнят своите партньори, дори ако просто лежат в леглото цял ден. „Управителят на Телец, Венера, отговаря за всичко, което е свързано с удоволствието, така че хората, родени под този знак, са в близък контакт с всичките си пет сетива“, казва Тамери Атер, астролог и основател на Gift of the Nile Wellness. „Тяхната връзка с втория дом на парите в съвременната астрология им дава желание да притежават както материални неща, така и романтични партньори.“

Лъв

Лъвът не изпитва необходимост да крие чувствата и желанията си, затова е способен да съблазни всеки със своя смел и директен подход. Представителките на тази огнена зодия си знаят цената и използват самочувствието си, за да получат това, което искат.

Те се управляват от Слънцето, нашия източник на живот, „така че привличат и съблазняват, без дори да полагат много усилия“, казва Атер. „Лъвът също се свързва с петия дом на романтиката, срещите и флирта в съвременната астрология, което му дава допълнителни бонуси.“

Везни

Везните не само се управляват от Венера, покровителката на любовта, но също така имат уникален дар на „настройване“ с абсолютно всеки човек. Тази невероятна способност на този въздушен знак да намира контакт с другите води до факта, че техните потенциални любовници напълно се отпускат и губят всякаква бдителност.

„Везните са кардинален въздушен знак, така че съблазняват по различен начин от Телеца, който се управлява от Венера“, обяснява Атер. „Везните са знак за партньорство, привличат и мъжете естествено са привлечени от тях.“

Скорпион

Има причина Скорпионите да са живо въплъщение на страст и неустоимо привличане. В крайна сметка те са силно повлияни от Плутон и осмия дом на секса и табутата. Тяхната мистериозна природа е част от чара, обичат да оставят място за въображението и това е, което „хваща“ другите.

„Традиционно всеки зодиакален знак се свързва с определена част от тялото, а в случая със Скорпиона това са гениталиите“, казва Атер. – Отдавна се смята, че Скорпионите се управляват от планетата на страстта и първичната енергия Марс, и сегашният им владетел е Плутон, планетата на магнетизма.“ Комбинирайки тези две енергии, Скорпионите знаят как да накарат мъжете да паднат под тяхната магия и да забравят за всичко останало.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари